Mainos
Mainos

Ojala toivoo tuposta porkkanaa työllistämiseen

Palvelutyönantajain toimitusjohtaja Arto Ojala uskoo, että syntynyt kokonaisratkaisu voi helpottaa työllistämistä matalapalkkaisilla ja naisvaltaisilla aloilla.

Palvelutyönantajain toimitusjohtaja Arto Ojala kiittelee syntynyttä tulopoliittista kokonaisratkaisua.

Ojala mustuttaa MTV:n Nettivieras-kirjoituksessaan, että työmarkkinapolitiikan merkitys on vain kasvanut EU:n talous- ja rahaliiton aikana. Ojala arvioi uuden kokonaisratkaisun muuttavan ja kehittävän sopimusrakennetta entistä joustavampaan ja työllistävämpään suuntaan. Palvelutyönantajain toimitusjohtaja ennakoi, että tupo-ratkaisun myötä matalapalkkaisten ja naisvaltaisten alojen muita suurempi kustannusnousu pienenee, mikä antaa mahdollisuuksia palkata aloille lisää työntekijöitä.

Ojala muistuttaa myös kirjoituksessaan, että huolimatta saavutetusta tuloratkaisusta myös hallituksen olisi syytä muistaa, että talouspolitiikassa on yhä edessä monia tärkeitä päätöksiä. Ojalan mukaan esimerkiksi päätökset siitä, miten Suomi vastaa globalisaatiokehityksen mukanaan tuomiin haasteisiin, ovat pitkäjänteisiltä vaikutuksiltaan yhtä tärkeitä kuin tupo-ratkaisu.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme