Mainos
Mainos

Ojasta löytyneen 6-vuotiaan tila vakava – poliisi pääsee kuulemaan aikaisintaan päivien päästä

Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla tienvarresta loukkaantuneena löytyneen pikkutytön tila on edelleen niin vakava, että poliisi voi kuulla häntä vasta useiden päivien kuluttua, kertoo tutkinnanjohtaja Sakari Palomäki STT:lle. Tyttöä hoidetaan sairaalassa Tampereella. 

– Toivoisin, että tyttö pystyisi kertomaan tapahtuneesta aikanaan, mutta on mahdollista, ettei hän muista tapahtuneesta mitään, Palomäki sanoo.

Kuusivuotias tyttö löytyi lauantaina vakavasti loukkaantuneena ojasta Kauhavan Kortesjärvellä. Poliisi ei ollut tiistaihin mennessä saanut yhtään ratkaisuun johtavaa vihjettä.  

Tyttö oli lähtenyt kaverinsa luota kotia kohti polkupyörällä. Tyttö löytyi Mannisentien varrelta Rasinkentän tienhaaran kohdalta. Hänellä oli yllään vaaleanpunaiset housut, keltainen paita ja vaaleanpunainen pyöräilykypärä.  

Poliisi pyytää uusia vihjeitä tytön liikkeistä kello 15:n ja 17.20:n väliseltä ajalta. Vihjeet voi ilmoittaa numeroon 0295 440 513.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme