Mainos
Mainos

Ojasta vakavasti loukkaantuneena löydetty 6-vuotias tyttö päässyt pois tehohoidosta

6-vuotiasta tyttöä ei ole kuitenkaan voitu vielä kuulla tapahtuneesta. Tyttö löydettiin vakavasti loukkaantuneena ojasta Kauhavalla kesäkuun alussa.  

Tutkinnanjohtaja Sakari Palomäen mukaan tytöllä ei ole välitöntä hengenvaaraa, ja hän on jo päässyt pois tehohoidosta. Tyttöä hoidetaan sairaalassa Tampereella.

– Tytöllä on kuitenkin vakavasti vammat pään alueella. Hän ei ole pystynyt puhumaan tapahtuneesta, Palomäki kertoo MTV Uutisille.

Tyttö löydettiin Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla vakavasti loukkaantuneen kesäkuun alussa. Tyttö oli lähtenyt kaverinsa luota kotia kohti polkupyörällä. Matkalla kotiin tapahtui jotain, minkä seurauksena tyttö suistui tieltä.

Poliisin mukaan on yhä mahdollista, ettei tapahtumaan liity rikosta. Toisaalta rikoksen mahdollisuuttakaan ei ole suljettu pois. Uhrin vammat sopivat niin yksittäiseen ulosajoon kuin muiden henkilöiden osallisuuteen. Poliisi on aikaisemmin kertonut, että yksi mahdollisuus onnettomuuden syyksi ovat polkupyörästä irronneet ketjut.

– Tytöllä on ollut pyöräilykypärä päässään, mutta huonossa asennossa oleva kypärä ei suojaa kasvoja.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme