Mainos
Mainos

Oliko tarina tässä? Sunny Car Center poistettiin ennakkoperintärekisteristä

Sunny Car Center on poistettu ennakkoperintärekisteristä. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yhtiön liiketoiminta on jatkossa hankalaa.

Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä YTJ:n tietojen perusteella Sunny Car Center Hämeenlinna Oy poistettiin ennakkoperintärekisteristä viime vuoden lopussa.

– Periaatteessa toiminta on mahdollista senkin jälkeen, mutta kyllähän se hankaloittaa, Suomen yrittäjien Veroasiantuntija Satu Grekin toteaa.

Ennakkoperintärekisteröinnin eväämiseen voi olla syynä joko se, että toimintaa ei ole tai se, että yrityksellä on laiminlyöntejä verojen maksussa tai ilmoittamisessa.

Ennakkoperintärekisteriin kuuluva yritys huolehtii itse verot yritykselle maksetuista rahoista. Jos yritys ei rekisteriin kuulu, joutuu sen asiakas hoitamaan itse verovelvoitteet maksamistaan laskuista.

– Ennakkoperintärekisteri on vakiintuneesti tunnustettu yrityksen luotettavuuden merkiksi. Toki se voi olla oma valintakin, mutta harvemmin on, Grekin sanoo.

MTV Uutiset ei onnistunut tavoittamaan Sunny Car Centerin puuhamiestä Markku Ritaluomaa kommentoimaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Hämeen Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme