Mainos
Mainos

Olli-Pekka Kallasvuo sai merkittävän luottamustoimen

Nokian entinen toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo on nimetty Helsingin designpääkaupunkivuotta tukevan valtuuskunnan puheenjohtajaksi. Toimi on ensimmäinen, johon Kallasvuo on Suomessa sitoutunut Nokia-kauden jälkeen.

Eri alojen vaikuttajista ja asiantuntijoista koostuva 45-jäseninen valtuuskunta tukee World Design Capital Helsinki 2012 -hankkeen johtoa ja hallitusta

- World Design Capital Helsinki 2012 on ainutlaatuinen mahdollisuus, jolla on jo lähtökohtaisestikin laaja yhteiskunnallinen kosketuspinta. Olemme kaikki sitoutuneet tarjoamaan asiantuntemuksemme hankkeen päätöksenteon tueksi, valtuuskunnan puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo sanoo.

Valtuuskunnan ovat nimittäneet World Design Capital Helsinki 2012 -hanketta toteuttava Kansainvälinen designsäätiö sekä hankkeen omistajakaupungit Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja Lahti sekä mukana olevat yliopistot.

Valtuuskunnan toimikausi jatkuu kevääseen 2013.

Kallasvuo jätti Nokian toimitusjohtajan tehtävän viime syksyllä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme