Mainos
Mainos

Ollila: Minua on aina kiinnostanut ihmisen ja luonnon suhde

Jorma Ollila on yksi keskustelija huomenna järjestettävässä Kestävää kehitystä käsittelevässä SuomiAreenan keskustelutilaisuudessa. Ollilan lisäksi keskusteluun osallistuvat tasavallan presidentti Tarja Halonen sekä YK:n pääsihteeri Ban Ki Moon.

Ollila toimii puheenjohtajana kansainvälisten yritysjohtajien järjestössä, joka etsii keinoja kestävän kehityksen toteuttamiseen. Mutta miksi kestävä kehitys kiinnostaa näin paljon Ollilaa?

- Se lähtee omasta luontoharrastuksesta kouluajoilta. Minua on aina kiinnostanut miten ihminen määrittelee suhteensa maapalloon, ihmisen ja luonnon yhteiselo, kertoo Ollila.

Ollilan mukaan on hienoa, että huomiseen keskusteluun osallistuu myös YK:n pääsihteeri, joka on yksi tämän alan asiantuntijoista.

- Hienoa, että saamme Ban Ki Moonin tänne keskustelemaan asiasta. Hän on kuitenkin tämän asian kanssa tekemisissä lähes päivittäin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme