Mainos
Mainos

Ollila: Suomalaisten kommunikaatiossa kehitettävää

Suomen brändi-työryhmän johtaja, Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollilan mielestä mielikuva Suomesta rakentuu luotettavuuden varaan. Ollila sanoo, että luotettavuus yritystoiminnassa ja ulkopolitiikassa on Suomen vahvuus.

Hänen mielestään suomalaisten kommunikaatiossa on paljon kehittämistä.

- Ensinnäkään meidän kommunikaatiokykymme ei ole kovin hyvä. Mutta myös niin, että mehän emme täällä suhtaudu kauhean hyvin erilaisiin ilmiöihin, Ollila sanoo.

- Tyypillisesti me emme oikein siedä menestyviä ilmiöitä, ihmisiä, organisaatioita. Me emme siedä erilaisuutta, vaan aina tulee jonkinlainen epäilys ja jonkinlaisella väliaika-asemalla nujertamisen tarve, Ollila jatkaa.

Ollilan mielestä Suomessa ei osata samanlaista kannustamisen kulttuuria, joka on yleinen esimerkiksi Yhdysvalloissa. Ollilan mielestä itsetuntoa rakentavaan positiivisuuteen tulisi kannustaa kotien lisäksi myös kouluissa ja työpaikoilla.

(MTV3)

Katso Jorma Ollilan haastattelu Suomi-brändistä (toim. Keimo Lehtiniemi)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme