Mainos
Mainos

Omaiset pettyivät käräjäoikeuden tuomioon

Omaisten asianajaja Heikki Lampela sanoo itse pitäneensä molempia ratkaisuja mahdollisena. Oikeuden toimintaan omaisten asianajaja on tyytyväinen.

Espoon käräjäoikeudesta tavoitettu omaisten asianajaja Heikki Lampela kommentoi käräjäoikeuden vapauttavaa päätöstä tuoreeltaan MTV3:n uutisille. Lampelan mukaan omaiset olisivat toivoneet toisenlaista tuomiota.

- Keskustelin tästä omaisten kanssa eilen ja vaikutti siltä, että he olisivat odottaneet syyksiluettavaa tuomiota. Omaisille hylkääminen on pettymys.

Lampela kertoo itse pitäneensä molempia ratkaisuja juridisesti mahdollisena. Oikeuden toimintaan hän sanoo olevansa tyytyväinen.

- Yleensähän murhakäräjiä käydään yksi tai kaksi päivää ja näitä käytiin 12-13. Kyllä tämä perusteellisesti selvitettiin ja kaikki seikat on varmasti tarkkaan harkittu.

Lampela haluaa nyt perehtyä kunnolla oikeuden päätökseen. Sen jälkeen hän pohtii, onko käräjäoikeus tehnyt virheitä, joiden perusteella asia kannattaisi viedä hovioikeuteen.

Syyttäjä Tom Ifström ei hänkään ole vielä päättänyt, viedäänkö juttu hovioikeuteen.

(MTV3)

(Uutiset klo 9.00 07.10.2005)

(MTV:n uutiskuvaa 07.10.2005)

(MTV:n uutiskuvaa 07.10.2005)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme