Mainos
Mainos

Kissa pelasti asukkaat Kotkan tulipalossa – "raapi ovea ja herätti"

Kotkassa Jaanankadulla on syttynyt aamuyöllä tulipalo omakotitalossa. Hätääntynyt kissa pelasti asukkaan ovea raapimalla.

– Meille tulleiden tietojen mukaan perheen kissa olisi raapinut makuuhuoneen ovea ja näin herättänyt perheen, pelastuslaitokselta kerrotaan.

Pian tämän jälkeen terassilla ollut komposiittipullo räjähti.

Talossa asuneet kaksi ihmistä olivat päässeet omatoimisesti ulos palokunnan tullessa paikalle. Henkilövahinkoja ei ole tiedossa.

Palokunta sai tulipalon pian rajattua, mutta päivystävän palomestarin mukaan tuhot ovat mittavat. Palopaikan sammutustyöt jatkuivat pitkälle aamuun.

Tulipalo syttyi talon yläkerrassa, ja ainakin yläkerta ja yläpohja ovat tulessa. Paikalle hälytettiin kymmenkunta pelastustoimen yksikköä Kotkan ja Haminan paloasemilta sekä kahdesta VPK:sta. 

Myös tulipalon syttymissyy on yhä epäselvä. Iltalehden mukaan kyseessä saattaisi olla tuhopoltto, mutta pelastuslaitokselta ei vahvisteta epäilyjä.

– Poliisi tutkii asiaa ja palon syttymissyytä, MTV:lle kerrotaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme