Mainos
Mainos

Onko nyt marraskuu? Lounaasta lämmintä, lauhaa ja kosteaa ilmaa – lämpötila voi kohota jopa 10 asteeseen

Sää lämpenee huomenna lauantaina edelleen koko maassa. Lounaasta virtaa lämmintä, lauhaa ja aika kosteaa ilmaa.

– Samalla sää muuttuu etelässä vähän pilvisemmäksi ja paikoin voi tulla tihkusateita. Lapissa on kuitenkin vähän poutaisempaa, ja siellä aurinko voi paistella vielä huomenna, kertoo MTV Uutisten meteorologi Aleksi Jokela.

Lapissa lämpötila jää päivällä pakkaselle, mutta ihan eteläisimmässä osassa maata lämpötila voi kohota jopa kymmenen asteen rajalle.

– Maan keskiosassakin ollaan ihan reippaasti plussan puolella, Jokela kuvaa.

Ylihuominen sunnuntai on yhtä lauha kuin lauantai.

– Harmaa ja pilvinen sää jatkuu etelässä, mutta nyt myös pohjoisessa sää muuttuu pilvisemmäksi ja lauhtuu sielläkin. Lapissa ollaan hieman plussan puolella.

Vähäisiä vesisateista esiintyy paikoitellen myös ylihuomenna sunnuntaina.

Paras ulkoilusää on Jokelan mukaan todennäköisesti huomenna Pohjois-Suomessa, koska siellä aurinko voi pilkottaa. Muuten sää on koko maassa pilvistä.

– Maanantainakin on vielä aika lauhaa ja pohjoiseen saapuu sateita, jotka voivat tulla silkkana vetenä. Etelässä sää on poutaista ja melko pilvistä. Ensi tiistaina ja keskiviikkona sää vähän selkenee eli silloin nähdään taas monin paikoin aurinkoa, Jokela ennustaa.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme