Mainos
Mainos

Onnistumisen ruusut Enestamille, Pekkariselle ja Tuomiojalle

Myös koko hallitus sai kiitosta kunnialla hoidetusta EU-puheenjohtajuuskaudesta.

Eurooppalainen Suomi ry on palkinnut kolme ministeriä ruusulla toiminnasta EU:n puheenjohtajuuskaudella. Kukin ministereistä on yhdistyksen mielestä vaikuttanut kansalaisten hyvinvointiin. Samalla yhdistys kiitti koko hallitusta kunnialla hoidetusta EU-puheenjohtajuuskaudesta.

Ruusun saivat nyt jo entinen ympäristöministeri Jan-Erik Enestam, kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen sekä ulkoministeri Erkki Tuomioja. Enestam ja Pekkarinen saivat ruusunsa tänään. Tuomioja saa ruusunsa myöhemmin Eurooppalaisen Suomen ja Saksan Helsingin-suurlähetystön yhteisseminaarissa.

Enestamia Eurooppalainen Suomi kiitti toimista ilmastonmuutoksen hillitsemisen saralla. Pekkarisen ansiolistalla olivat ennen muuta palveludirektiivi ja kemikaaliasetus. Tuomiojan yhdistys halusi nostaa esiin etenkin sen vuoksi, että karikkoiset Turkin jäsenyysneuvottelut pääsivät jatkumaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot