Mainos
Mainos

OP-Pohjola: Asiakasbonuksiin ei ole tulossa muutoksia

Op-Pohjolan mukaan asiakasbonuksiin ei ole tulossa veromuutosta.

– Valtiovarainministeriöstä on tänä aamuna vahvistettu, että asiakasbonusten verotus ei ole tällä hetkellä esillä ministeriössä minkään hankkeen yhteydessä. Helsingin Sanomien tieto ei siltä osin pidä paikkaansa, johtava Taina Kallio OP-Pohjolan lakiasian osastolta kertoo MTV Uutisille ja jatkaa:

– VM:ssa on kyllä vireillä osuuspääoman korkoja ja osuuskunnan jakaman ylijäämän palautusta koskeva verolainsäädännön uudistamishanke, mutta tämän piiriin ei kuulu asiakasbonusten verotus.

Kalliolta ei mennyt aamukahvi väärään kurkkuun HS:n uutisankan takia, sillä yhtiössä oli ollut jo pitempään tieto OP-bonusten verokohtelun pysymisestä ennallaan.

– Olimme kuitenkin silti aamulla yhteydessä ministeriöön uutisen takia. Kyselyitä ei ole ainakaan tänne lakiasiainosastolle vielä tullut, mutta olemme tiedottaneet asiasta nyt sisäisesti.

Helsingin Sanomat kertoi aamulla, että ostohyvitykset olisivat menossa verolle.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme