Mainos
Mainos

Opettajan ura ja kaupunkilaiselämä vaihtuivat 30 neliön mökkiin ja mehiläishoitoon – Kirsin, 51, tarina elämänsä täyskäännöksestä

Somerolle mummonmökkiin muuttanut entinen opettaja kertoo parantaneensa rohkealla ratkaisullaan elämänlaatuaan.

51-vuotias Kirsi Niskanen teki sen mistä useat ihmiset eivät uskalla edes haaveilla. Hän vaihtoi elämän sataneliöisestä asunnosta pääkaupunkiseudulla pieneen 30-neliöiseen mummonmökkiin keskelle korpimaisemaa Somerolle.

– Olen miettinyt, että tulisin vasta eläkkeellä tänne, mutta kun en vielä tiedä, että mikä minun eläkeikä tulee olemaan ja olenko edes hengissä silloin. Kun hurahdin näihin mehiläisiin, päätin, että teen nyt jotain ja lähdin tänne, Niskanen kuvailee.

Downshiftaajan elämäntyylin valinneella Niskasella on tilalla pieni mehiläisfarmi, jonka hunajatuotannolla olisi tarkoitus elättää osittain asuminen pienessä mökissä.

– Ratkaisun myötä elämänlaatu on parantunut. Minulle on tullut enemmän energiaa kuin aikaisemmin vaikka työtä onkin paljon, Niskanen kertoo elämänvalinnoistaan.

Paina 360-kuvassa olevia nappeja ja koe koko Kirsin elämänmuutoksen tarina.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme