Mainos
Mainos

Opetusministeriön kansliapäällikkö Vilho Hirvi kuollut

Opetusministeriön kansliapäällikkö Vilho Hirvi on kuollut. Hän kuoli viime yönä kotonaan Helsingissä. Vilho Hirvi oli kuollessaan 59-vuotias.

Vilho Hirvi toimi opetusministeriön kansliapäällikkönä vuodesta 1995, ja hänen toisen kautensa kansliapäällikkönä oli tarkoitus jatkua 30.4.2005 saakka, jolloin Hirvi olisi jäänyt eläkkeelle.

Ennen opetusministeriön kansliapäällikkyyttään Vilho Ilmari Hirvi (s. 1941) työskenteli mm. pääjohtajana opetushallituksessa, kansliapäällikkönä Keski-Suomen lääninhallituksessa, apulaisprofessorina Jyväskylän yliopistossa, opetuspäällikkönä Jyväskylän kaupungin koululaitoksessa sekä äidinkielen lehtorina Lieksan ja Jyväskylän lyseoissa. Hirvi oli Helsingin ja Jyväskylän yliopistossa kasvatustieteen dosentti ja kaksinkertainen kunniatohtori Jyväskylän yliopistosta ja Turun yliopistosta.

Sotilasarvoltaan Vilho Hirvi oli kapteeni. Hänellä oli Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkki sekä sotilasansiomitali.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme