Mainos
Mainos

Opiskelijoilla massajuhla lasten leikkipaikkana tunnetussa Hoplopissa – "Emme ala puhalluttaa sisääntulijoita"

Opiskelijat aloittavat vapunvieton Kuopiossa kaappaamalla omakseen lasten liikuntapaikka Hoplopin. 

Tänään illalla Kuopion Hoplop suljetaan opiskelijatapahtuman vuoksi pariksi tunniksi. Hoplopin toimitusjohtaja Tomi Pulkin mukaan vastaavia tilaisuuksia on järjestetty yrityksen tiloissa ennenkin.

– Ainejärjestöt ovat vuokranneet Hop Lopin yksityiskäyttöön muutamaksi tunniksi. Meillä on ollut Oulussa opiskelijoiden tilaisuuksia vapun alla aikaisemminkin. Nyt en tiedä, että tänä vuonna olisi muita kuin tämä Kuopion tapahtuma, Pulkki kertoo MTV uutisille.

Alkoholia mukana?

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin tänään, että opiskelijat olisivat viemässä lasten leikkipaikkana tavallisesti käytettäviin tiloihin myös alkoholijuomia. Pulkki kiistää tiedon jyrkästi.

– Hoplopissa on alkoholin nauttimisen suhteen nollatoleranssi. Ja myös nollatoleranssi sille, että Hoplopiin tultaisiin humalassa sekä humalassa leikkimiselle.

Pulkin mukaan alkoholista on kyllä ollut puhetta opiskelijajärjestön kanssa.

– Ainoa mistä tässä on puhuttu on, että emme ala puhalluttaa sisääntulijoita.

Mahdolliset alkoholijuomat saavatkin jäädä odottamaan leikkien loppumista.

– Koska opiskelijat viettävät vappua, heillä voi olla jotain juomia mukana. Niistä olemme sopineet, että ne jäävät narikkaan. Juomia saa tuoda meidän tiloihimme, mutta ne jäävät narikkaan eikä niitä nautita siellä. Meillä ei todellakaan kukaan leiki koskaan humalassa, Pulkki vakuuttaa.

Pulkki ei tiedä, kuinka paljon opiskelijoita Kuopion Hoplopiin tänään odotetaan. Hän uskoo kuitenkin, että puhutaan sadoista nuorista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme