Mainos
Mainos

Oppositio haluaa Sailaksen raportin eduskuntaan

Suurin oppositiopuolue keskusta vaatii, että pääministerin asettaman työllisyystyöryhmän väliraportti tuodaan tavalla tai toisella myös eduskunnan arvioitavaksi.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mauri Pekkarinen sanoi tänään Jyväskylässä, että valtiosihteeri Raimo Sailaksen johtama työllisyystyöryhmä ei saa jäädä hallituksen "kasvojenpesuvedeksi". -Vaikka väliraportti ei pelastakaan taakse jäänyttä epäonnistumista, sen pohjalta on arvioitavissa, onnistuuko Lipposen hallitus tarjoamaan toimivan viestikapulan seuraavalle vaalikaudelle tai hallitukselle, Pekkarinen sanoi.

Sailaksen työryhmä luovuttaa väliraporttinsa ensi keskiviikkona.

Keskustan kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä ehdotti tänään, että eduskunnalle annettaisiin raportin julkistamisen jälkeen ns. pääministerin ilmoitus työllisyystilanteesta ja -politiikasta.

Ala-Nissilän mielestä opposition pitää myös harkita välikysymyksen tekemistä aiheesta. -Se olisi toinen tapa käydä nyt menneen vaalikauden ja tulevan vaalikauden sisäpolitiikan ykkösasiasta perusteellinen keskustelu, hän sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme