Mainos
Mainos

Oppositio hätistää hallitusta yhä potilasjonoista

Oppositio jatkaa hallituksen hiillostamista potilasjonoista ja muista terveydenhuollon ongelmista.

Kansanedustaja Liisa Hyssälä (kesk.) kyseli tänään Liedossa, miten hallitus aikoo toteuttaa luvattuja parannuksia, kun lisärahaa ei kuitenkaan ole varattu. Hyssälä viittasi pääministeri Paavo Lipposen (sd.) lupaukseen, jonka mukaan ns. kansallisen terveysprojektin tuloksia ryhdytään toteuttamaan heti, kun sen loppuraportti ilmestyy 9. huhtikuuta. Projekti tullee ehdottamaan mm. takuuta siitä, missä ajassa potilaan pitäisi päästä lääkärin tai erikoislääkärin vastaanotolle. Hyssälä arvioi, että tämä lienee tulossa olevista ehdotuksista kallein. -Miten se aiotaan toteuttaa, kun yhtään lisärahaa ei ole tälle vuodelle luvassa eikä budjettiriihessä ensi vuodelle terveysmenoihin varattu, Hyssälä ihmetteli.

Myös peruspalveluministerin paikalle palaava Eva Biaudet (r.) penäsi pääsiäisen alla, miten terveysprojektin ehdotuksia aiotaan käytännössä toteuttaa, kun hallitus ei ns. kehysriihessään varannut siihen varoja.

Oppositio hätisteli hallitusta potilasjonoista viimeksi muutama viikko sitten välikysymyksellä eduskunnassa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme