Mainos
Mainos

Oppositio pohtii Irak-jupakkaa

Oppositiopuolueiden puheenjohtajat kokoontuvat tänään puolelta päivin eduskunnassa käsittelemään Irak-jupakkaa.

Suurimman oppositiopuolueen kokoomuksen puheenjohtaja Ville Itälä on kutsunut koolle viiden oppositiopuolueen puheenjohtajien kokouksen.
Itälän mukaan hallituksen tilanne on nyt vakava. Kokoomus vaatii, että pääministeri Anneli Jäätteenmäki kertoo kaiken Irak-vuodosta, ja sen jälkeen arvioidaan hallituksen luottamusta.

Itälän mukaan se, että Irak-asiakirja on vuotanut Jäätteenmäelle presidentin lähipiiristä, tekee asiasta vakavamman kuin miltä aiemmin vaikutti.

Todennäköisesti oppositiopuolueet jäävät odottamaan pääministeri Anneli Jäätteenmäen huomiseksi luvattua selvitystä ennen kuin ne päättävät mahdollisista toimista.

Myös keskusta haluaa tiedonannonKeskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli sanoi ryhmän pitävän tärkeänä, että pääministeri Anneli Jäätteenmäen luottamus mitataan eduskunnassa. Myös pääministeri kannattaa asiaa. Tiedonannon käsittely päättyy aina luottamusäänestykseen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme