Mainos
Mainos

Orpo: Herranvirat rahapeliyhtiöissä vähenevät

Hyväpalkkaiset johtajanvirat rahapeliyhtiöissä vähenevät, kun Fintoto, Raha-automaattiyhdistys ja Veikkaus yhdistyvät, arvioi sisäministeri Petteri Orpo (kok.).  

Orpo sanoi, että yhdistymisellä on henkilöstövaikutuksia, mutta hän ei vielä halunnut arvioida mahdollisten vähennysten määrää. Rahapeliyhtiöiden henkilöstöstä pyritään Orpon mukaan pitämään muutoksessa mahdollisimman hyvää huolta ja kaikille pyritään etsimään tehtäviä uudesta organisaatiosta. Orpon mukaan ainakin yhtiöiden johtajistossa nähdään muutoksia.  

– Jos kolme yhtiötä menee yhteen, niin silloin on aika luontevaa, että niin sanotut herranvirat vähenevät, Orpo sanoi toimittajille.  

Rahapeliyhtiöiden yhdistämisellä halutaan hänen mukaansa turvata suomalainen rahapelimonopolijärjestelmä internetin myötä koventuneessa kansainvälisessä kilpailussa. Rahapeliyhtiöiden rahanjaossa ei Orpon mukaan tapahdu suuria muutoksia yhdistymisen myötä.  

Tavallisen suomalaisen rahapelaajan näkökulmasta yhtiöiden yhdistymisellä ei ole suuria vaikutuksia, vaikka joihinkin tuotemerkkeihin saattaa tulla muutoksia.  

– Luulen, että se perusmaailma siellä paikallisessa huoltamobaarissa on aika samannäköinen kuin ennenkin, Orpo arvioi.  

Yhdistyminen näkyy hänen mukaansa selvemmin internetissä, missä suomalaisille tarjotaan jatkossa entistä kehittyneempiä nettipelejä vaihtoehtona ulkomaalaisille nettipelifirmoille.  


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme