Mainos
Mainos

Orpo mielissään MTV:n kyselyn tuloksesta, Stubb ja Lepomäki uskovat vielä mahdollisuuksiinsa

MTV:n kyselyssä piirihallitusten jäsenille Petteri Orpon valintaa kokoomuksen puheenjohtajaksi kannatti 59 prosenttia vastaajista.

Orpo on tuloksesta mielissään.

– Kyllähän se tietenkin hyvältä tuntuu, että saa meidän kenttäväeltä, piirihallitusten jäseniltä ympäri Suomea tukea. Se on hieno asia. Se pistää tekemään töitä loppuun asti ja puoluekokouksessa sitten katsotaan, minkä verran ääniä tulee, sanoo Orpo MTV Uutisille.

Kyselyssä 33 prosentin kannatuksen saanut Alexander Stubb sanoo uskovansa vielä voittoonsa.

– Oi, ilman muuta! Tämä kisa tulee olemaan huomattavasti tiukempi, kuin mitä teidän gallup osoittaa, sen voin teille taata ja kun lauantaina päätös on tehty, niin pulinat pois. Kokoomuslaiset uskovat yksilönvapauteen, ei kannata yrittää ulkopuolelta meihin vaikuttaa, sanoo Stubb.

Kyselyssä vain viisi prosenttia vastaajista kannatti puheenjohtajaksi Elina Lepomäkeä. Hän odottaa kuitenkin tiukkaa kisaa.

– En ole ollut alun perinkään koneiston ehdokas vaan edustan vahvaa kokoomuslaisuutta, kenttää ja kansalaisyhteiskuntaa. Meidän omien laskelmien mukaan, kun katsotaan äänivaltaisia puoluekokouksessa niin kannatus on huomattavasti suurempaa, mutta tietenkin tässä joutuu tekemään töitä loppuun asti, sanoo Lepomäki.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme