Mainos
Mainos

Osa perussuomalaisista haluaa puolueelle selkeämmän EU-linjan

Osa perussuomalaisten kansanedustajista haluaa puolueeltaan selkeämpää EU-linjaa. Kansanedustajista 12 ja muutama perussuomalaisten aktiivi on allekirjoittanut aloitteen, jossa vaaditaan puolueen eurolinjan selkiyttämistä ja puoluekokouksen äänestystä eurolinjasta.

Allekirjoittajina ovat esimerkiksi kansanedustajat Juho Eerola, Ritva Elomaa ja Hanna Mäntylä.

Yksi allekirjoittajista, kansanedustaja Juho Eerola perustelee aloitetta sillä, että EU:n koko ajan syvenevä kehitys liittovaltioksi ei miellytä ja puolueelta pitäisi saada asiassa selkeä linja. Hän ei kuitenkaan pidä aloitetta kritiikkinä nykyistä puoluejohtoa ja sen linjaa kohtaan.

– Minulla ei ainakaan sellaista kritiikkiä ainakaan ole. Pikemminkin haluan kehittää sitä parempaan suuntaan, Eerola sanoi.

Aloitteessa moititaan, että tällä hetkellä perussuomalaisten linja Suomen eurojäsenyyden suhteen on epäselvä. Eurovaalien lähestyessä linjaa halutaan selkiyttää, jotta muut puolueet eivät pääse käyttämään linjattomuutta lyömäaseena.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme