Mainos
Mainos

Osa Porvoosta saa juoda jo kraanavettä

Veden keittokehotus on purettu Porvoon Kilpilahden teollisuusalueella ja Svartbäckissä. Eilen vettä ei tarvinnut enää keittää Saksalan pohjois- ja länsipuolisilla alueilla. Veden keittämisestä luovutaan alueittain sitä mukaa kuin varmistutaan, että klooripitoinen vesi on levinnyt vesijohtoverkostossa.

Porvoon vesi jatkaa vesijohtoverkoston tehostettua kloorausta vielä useita viikkoja. Myös vesitorneja ja vedenottamoilta lähtevää vettä kloorataan.

Kloorin pumppaaminen vesijohtoverkostoon voi aiheuttaa veden tilapäistä samentumista ja ärsytysoireita herkimmille. Kloorin haju ja maku heikkenevät, jos vettä seisotetaan astiassa tai vesi keitetään. Klooripitoista vettä voi käyttää normaalisti peseytymiseen, tiskaamiseen ja pyykinpesuun.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot