Mainos
Mainos

Osallistu keskusteluun: Ehdotus lomarahojen poistosta raivostuttaa

Suomen Yrittäjien ehdotus Suomen kilpailukyvyn parantamisesta lomarahojen ja pekkaspäiväkorvausten poistamisella herätti kiivaan keskustelun MTV3 Uutisten Facebook-sivulla.

Kommentoijat eivät usko, että työntekijöiden myönnytyksillä pelastettaisiin työpaikkoja, vaan pidennettäisiin entisestään hyvätuloisten työnantajien tilinauhaa.

Heti kun yritysjohtajille laitetaan palkkakatto ja kielto työntekijöitä suuremmista korotuksista, myönnytyksiä voi harkita.

Moni pelkää, että lomarahoista ja pekkasista luopuminen olisi työntekijöille askel kohti entistä synkempää tulevaisuutta.

Nyt luovuttaisiin lomarahoista, seuraavaks luovuttaisiin lomasta, seuraavaks vapaa-ajasta. 24/7 -työ nostaa yrittäjien mielestä kilpailykykyä.

If greed is gonna run this country... our social welfare system will die and with it all the hard work that was done to build it. You start by taking this and that and suddenly we will also have child labor and illegal working hours and slavery.,

Harva kommentoija näkee, että globaalin kilpailun haasteisiin olisi vastattava työntekijöiden etuja karsimalla.

Kiinassa on 15 päivää lomaa vuodessa ja tekevät 7 päivää viikossa töitä,myöskin sanovat,että ei se ihme,kun suomessa menee niin huonosti tuollaisilla lomamäärillä mitä täällä on!!! Aivan varmasti suomessa tullaan lomia lyhentämään ja lomarahat ja pekkaset jää pois.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme