Mainos
Mainos

Oululainen naislääkäri keksi itse raiskauksen

Oululainen naislääkäri on kertonut Oulun rikospoliisille, että hänen noin kolme viikkoa sitten ilmoittamaansa raiskausta ei ole tapahtunut. Poliisi ei ole myöskään todennut mitään viitteitä raiskauksesta tutkimuksissaan. Rikospoliisi piti tapausta tänään selvitettynä.

Oulun kaupungin vaakuna


Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tapani Tasanto toivoi, että tapauksen saama julkinen kohu samalla laantuu. Poliisi ei ole antanut ennen tätä päivää tietoja tapauksesta naislääkärin ja poliisin yhteisestä päätöksestä, asian arkaluontoisuuden ja lääkärin intimiteettisuojan vuoksi.

Poliisin mukaan Oulun yliopistollisen sairaalan turvallisuuspalvelut ovat olleet hyvät. Tapauksen jälkeen niitä on tarkistettu. -Sekä asiakkaat että työntekijät voivat edelleen luottaa talon hoitopalveluihin ja turvajärjestelyihin, todettiin Oulun rikospoliisista tänään. Julkisuudessa raiskauksen huhuttiin tapahtuneen keskellä päivää Oulun seudun yhteispäivystyksen tiloissa, kun lääkäri oli ollut lähdössä pois työpäivän jälkeen.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme