Mainos
Mainos

Oulun koruryöstön saalis löytyi

Oulussa elokuun loppupäivinä tehdyn koruryöstön runsas saalis on löytynyt. Yksi viidestä jutun yhteydessä vangitusta opasti Oulun poliisiin ryöstösaaliin kätköpaikalle.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Kari Rantanen kertoi, että ryöstösaalis oli isossa kassissa, joka oli kaivettu maahan noin kahden kilometrin päähän paikasta, jonne ryöstäjät olivat hylänneet käyttämänsä auton. Poliisi ei ehtinyt vielä käydä läpi kassin saalista esine esineeltä, mutta Rantanen arveli, että kassissa olisi koko ryöstösaalis.

Jutun tutkimukset ovat edistyneet sikälikin, että neljä viidestä vangitusta puolalaismiehestä on myöntänyt syyllisyytensä Oulun Korun ryöstöön. Aseellinen ryöstö koruliikkeeseen tehtiin 28. elokuuta. Ryöstäjät saivat useiden tuhansien markkojen arvoisen saaliin, joka sisälsi arvokkaita kultakoruja ja kelloja. Oulun poliisi pitää juttua pääosin selvitettynä. Kuulusteluja jatketaan kuitenkin vielä tapauksen lopulliseksi selvittämiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme