Mainos
Mainos

Outi Koski valittaa hovioikeuteen

Käräjäoikeuden tämänpäiväinen päätös hylätä Kosken valitus tarkoittaa, että huoltajuusriidan kohteena olevat pojat voidaan palauttaa Yhdysvaltoihin. Outi Koski valitti päätöksestä Itä-Suomen hovioikeuteen.

Kajaanin käräjäoikeus on hylännyt Outi Kosken valituksen, joka koski poliisin toimia, kun Kosken pojat haettiin perheen piilopaikasta Kainuun Ristijärveltä. Käräjäoikeuden päätös tarkoittaa, että korkeimman oikeuden antaman päätöksen täyttäminen voi jatkua ja huoltajuusriidan kohteena olevat 10- ja 13-vuotiaat pojat voidaan palauttaa Yhdysvaltoihin.

Outi Koski valitti heti Kajaanin käräjäoikeuden päätöksestä Itä-Suomen hovioikeuteen. Hän pyytää, että lasten palautuksen täytäntöönpano keskeytetään ja kielletään välittömästi. Ulosottovalituksessa pyydetään lisäksi, että asiassa järjestetään hovioikeudessa suullinen käsittely, jossa myös poikia itseään kuullaan.

Nyt pojat ovat viranomaisten huostassa psykiatriseen hoitoon määrättyinä. Poikien tarkkaa sijoituspaikkaa ei ole kerrottu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot