Mainos
Mainos

Outi Ojala ei pyri vasemmistoliiton johtoon

Ojala ei aio asettua ehdolle myöskään seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Kansanedustaja Outi Ojala ei lähde yrittämään vasemmistoliiton puheenjohtajaksi. Ojala perustelee päätöstään henkilökohtaisilla syillä. Samalla Ojala vahvisti, ettei asetu enää ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Ojala on pitkäaikainen ja monipuolisesti kokenut kansanedustaja. Hän nauttii laajaa arvostusta puolueensa piirissä. Jos Ojala olisi ryhtynyt puheenjohtajaehdokkaaksi, hän olisi ennakkoarvioiden mukaan ollut yksi kisan ennakkosuosikeista.

Ojalan poisjäänti vahvistaa eduskuntaryhmän puheenjohtajan Martti Korhosen asemia puheenjohtajakilvassa. Korhonen on tähän asti ilmoittautuneista ehdokkaista kokenein ja tunnetuin.

Vasemmistoliitto valitsee uuden puheenjohtajan 13. toukokuuta. Ehdolla ovat Korhosen lisäksi Markus Mustajärvi,Paavo Arhinmäki, Katja Syvärinen sekä Erkki Virtanen. Puoluetta vuodesta 1998 johtanut Suvi-Anne Siimes erosi tehtävästä yllättäen maaliskuun alussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme