Mainos
Mainos

Ovaskaisten pariskunta sai tänään sähköt

Sähköt on saatu monin paikoin palautettua Tapani-myrskyn jäljiltä, mutta kovimmin myrskytuhoista kärsineissä kodeissa palautuminen normaaliin arkeen on vasta alkanut.

Kerroimme eilen Ovaskaisten pariskunnasta, jonka omakotitalon kattoa turmeli myrskyssä kaatunut kuusi. Sähköt olivat poikki kaksi vuorokautta, kunnes ne tänään iltapäivällä vihdoin palasivat.

50 tuntia kestänyt sähkökatko päättyi iltapäivällä yhden jälkeen. Myrskytuhot ja sähkökatko olivat Ovaskaisten pariskunnalle kova koettelemus.

– Ei vettä, ei kylmää ei lämmintä. Ei sähköä, eikä yhtään mitään. Ihan kuin alkuasukkaat oltiin täällä ja lämmitettiin uunia, Elsa Ovaskainen kertoo.

Myrsky vei paitsi sähköt ja juoksevan veden, lisäksi se turmeli Ovaskaisten kotia - talon päälle kaatuneen pihakuusen oksa lävisti katon, ja myrskytuhojen raivauksessa kolhiintui puolestaan ränni.

Kodille aiheutuneiden vaurioiden lisäksi myrsky tuhosi jääkaapin ja kahden pakastimen sisältöä.

Ovaskaiset kertovat odottavansa, että vakuutustarkastaja saapuu toteamaan myrskytuhot ja korvaukset kilahtaisivat tilille. Tarkastajaa odotellessa pariskunta ehtii kuitenkin nauttia kupposen tai pari kahvia - sähkölampun katveessa.

(MTV3)

Lue lisää:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme