Mainos
Mainos

Ovella kahnausta – Fennovoiman vastustajat pyrkivät Fortumin pääkonttoriin

Maan ystävien ydinvoimatoiminta -ryhmä osoittaa mieltään ydinvoimaa vastaan Fortumin edustalla. 

MTV Uutisten toimittajan mukaan paikalla on noin parikymmentä ihmistä, jotka huutelevat iskulauseita ja pärisyttelevät rumpuja.

Mielenosoittajat pyrkivät myös pääkonttoriin sisälle, mutta Fortumin omat turvamiehet ja vartijat ovat estäneet heidän sisäänpääsynsä. 

Toimittaja Leea Ollikaisen mukaan mielenosoittajat käyttäytyvät suhteellisen rauhallisesti, mutta ovella syntyy pientä kahnausta, kun joku pyrkii sisälle. 

Mielenosoittajat vaativat, että yhtiö ei lähde mukaan Fennovoiman ydinvoimalahankkeeseen, ja että yhtiö vetäytyy ylipäätään ydinvoimasta. 

Mielenosoittajat korostavat tiedotteessaan, että Fennovoiman hankkeenomistajuus piti olla selvillä jo 30.6.2015, eikä Fortumilla siten ole enää asiaa hankkeeseen.

Mielenosoittajien mukaan Fennovoiman hankkeesta on tullut maineriski omistajille, mikä on näkynyt hankkeen viimeaikaisessa mediahuomiossa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme