Mainos
Mainos

P-Pohjanmaan ympäristöohjelma ensimmäisenä internetiin

Pohjois-Pohjanmaata asuinympäristönä korostetaan maakunnan tuoreessa ympäristöohjelmassa. Tavoitteena on elinvoimainen Pohjois-Pohjanmaa, jossa kaikissa toimissa otetaan huomioon ympäristövaikutukset.

Ohjelma on ensimmäinen maakunnallinen ympäristöohjelma, joka julkaistaan myös internetissä. Tämä foorumi avattiin käyttäjille heti ohjelman julkistamistilaisuudessa tänään.
-Ympäristöohjelma yhdessä siihen linkitettävien yhteisöjen ympäristöohjelmien kanssa kokoaa, julkistaa ja informoi kestävän kehityksen työn alueella, Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskuksen johtaja Mauno Rönkkömäki kuvaa.

Pohjois-Pohjanmaan luonto on Suomen oloissa hyvin monimuotoinen. Ekologisia ääripäitä edustavat Perämeren maankohoamisrannikko ja Koillismaan vaara-alueet. Maan kohoaminen on Euroopan ja koko maapallonkin mittakaavassa harvinainen ilmiö.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme