Mainos
Mainos

Pääesikunta sai kahden ampumaonnettomuuden tutkinnat päätökseen

Pääesikunnan tutkintaosasto on saanut päätökseen kesällä kahden varusmiehen loukkaantumiseen johtaneen ampumaonnettomuuden tutkinnat.

Karjalan Prikaatin alokas loukkasi itsensä koulutusohjelmaan kuuluvassa koulutusammunnassa varuskunnan ampumaradalla Vekaranjärvellä 24. heinäkuuta. Tutkinnanjohtaja Jari Peltosen mukaan tapahtuman yhteydessä ei ole ilmennyt sellaisia seikkoja, joiden perusteella olisi ollut syytä epäillä ketään rikoksesta. Myöskään mitään viitteitä varomääräysten tai muiden ohjeiden laiminlyönneistä ei ole ilmennyt.

Loukkaantuneen varusmiehen toivomuksesta asiasta ei tiedoteta enempää.

Uudenmaan Prikaatissa Dragsvikissa palveleva sotilaspoliisi loukkaantui palvelustoverin vahingonlaukauksesta kasarminportilla 7. elokuuta. Tapahtuman yhteydessä on kuultu yhtä henkilöä epäiltynä vartiorikoksesta ja törkeästä vammantuottamuksesta. Esitutkintamateriaali on toimitettu joukko-osastolle ja syyttäjälle.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot