Mainos
Mainos

Pääkaupunkiseudun junaliikenne sujuu taas

Sähkövika haittasi etenkin Helsingin lähijunaliikennettä, mutta VR:n mukaan iltapäiväliikenteessä ongelmia ei enää pitäisi olla.

Helsingin junaliikenne on palautumassa normaaliksi laajan sähkövian jäljiltä.

VR:n mukaan pääasiassa lähijunaliikennettä haitannut sähkövika on saatu kokonaan korjattua. Kaikki vuorot pystytään jälleen ajamaan, eikä myöhästymisiä pitäisi olla luvassa enää kello 13:n jälkeen.

Sähkövika pysäytti aluksi kaiken junaliikenteen Turun ja Helsingin välisellä rantaradalla ja Vantaankosken lähijunaradalla. Myös Helsingin ja Turun välinen kaukojunaliikenne oli hetken seidahduksissa, mutta VR:n mukaan myöhästymiset kaukojunissa jäivät korkeintaan kymmenen minuutin pituisiksi. Lähijunaliikenteessä iso osa vuoroista jouduttiin peruuttamaan, ja myöhästymisiä oli vielä iltapäivälläkin.

Häiriö havaittiin noin kello 9.30 aamulla. Vika aiheutui, kun lähijunan virrotin hitsautui kiinni radan ajojohtimeen ja aiheutti laajan oikosulun.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme