Mainos
Mainos

Pääkaupunkiseudun sekajätteet polttoon

YTV:n periaatepäätöksen mukaan sekajäte ohjataan jatkossa poltettavaksi. Polttolaitoksen sijoituspaikasta ei ole vielä tietoa.

Pääkaupunkiseudun sekajätteet aiotaan ohjata poltettavaksi.

Pääkaupunkiseudun yhteistyövaltuuskunnan YTV:n hallitus teki tänään periaatepäätöksen, jonka mukaan lajiteltu sekajäte poltetaan arinatekniikalla varustetussa polttolaitoksessa.

YTV:n mukaan laitos sijoitetaan pääkaupunkiseudulle tai sen lähistölle siten, että laitoksessa tuotettu sähkölämpö voidaan hyödyntää. Polttolaitoksen rakentamiseen YTV hakee yhteistyökumppania energiayhtiöistä tai teollisuudesta.

YTV:n hallitus käsittelee jätteenpolttolaitoksen toteutustapaa tämän vuoden lokakuussa. Laitoksen arvioidaan olevan käytössä noin vuonna 2010-12.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 31.03.2006)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot