Mainos
Mainos

Pääministeri ja puhemies keskustelivat

Pääministeri Anneli Jäätteenmäki ja eduskunnan puhemies Paavo Lipponen ovat käyneet maanantaina neuvotteluja eduskunnassa. Keskustelun aihe on ollut todennäköisesti Irak-vuoto. Kumpikaan ei kommentoinut käytyjä keskusteluja.

Pääministeri ja puhemies tapasivat noin 20 minuutin verran puhemiehen tiloissa. Aloite tapaamiseen oli tullut pääministeriltä.

Neuvotteluille ei haluttu minkäänlaista julkisuutta ja tiedotusvälineiltä estettiin pääsy kuvaamaan tapahtumaa.

Pääministeri ja puhemies eivät halunneet kommentoida käymiään neuvotteluja.
Toimittajien työskentelymahdollisuuksia rajataan

Maanantaina kävi ilmi, että puhemies Lipponen on tiukentanut ja rajannut toimittajien työskentelymahdollisuuksia eduskunnassa.

Median toimintaa rajoitetaan tietyissä osissa eduskuntaa. Tästä lähtien haastatteluihin on pyydettävä lupa. Pikahaastatteluista halutaan eroon.

Eduskunnan puhemiehen käytävällä kuvaaminen ja haastattelu on kielletty. Puhemies Lipponen toivoo rauhaa toimittajilta. Hän haluaa itse päättää koska vastaa kysymyksiin.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 16.06.2003)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot