Mainos
Mainos

Pääradan junaliikenne myöhästeli sähkövian vuoksi

Sähkövika myöhästytti sekä lähi- että kaukojunia. Lisäksi kaksi aamun kaukojunaa Helsingin ja Tampereen välillä jouduttiin perumaan kokonaan.

Pääradan ja Oikoradan junaliikenne on myöhästellyt päivän aikana. Myöhästymiset johtuivat Keravalla aamulla sattuneesta sähköviasta, minkä vuoksi junat seisoivat vajaan tunnin ajan.

VR:n liikenteenohjauksen mukaan katkos alkoi noin kello 9.15 ja loppui noin kello 10.10. Tämänkin jälkeen junat myöhästelivät Etelä-Suomessa vielä noin kello 13:een asti. Lisäksi kaksi aamun kaukojunaa Helsingin ja Tampereen välillä jouduttiin perumaan ja muutama pitkän matkan kaukojuna oli myöhässä iltapäivälläkin.

Vian tarkkaa syytä ei tiedetä. Liikenteenohjauksen mukaan paluuvirtajohtoa korjannut sähköasentaja sai sähköiskun rakenteista, joita oli korjaamassa. Loukkaantumisen vakavuutta ei tiedetä, mutta mies pystyi kuitenkin itse hälyttämään ambulanssin. Viivästys johtui siitä, ettei sähköä uskallettu onnettomuuden jälkeen kytkeä takaisin päälle ennen kuin uudet sähköasentajat olivat varmistaneet kaiken olevan kunnossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme