Mainos
Mainos

Pääradan liikenne palailee aikatauluun

Aamun myöhästymisten syynä oli rikkoutunut juna, joka pysähtyi Kyrölän kohdalle.

Pääradalla Keravan pohjoispuolelta tulevat junat olivat aamulla myöhässä aikataulustaan noin kello 8.30 asti. Syynä oli rikkoutunut juna, joka oli pysähtyneenä Kyrölän laiturin kohdalle eli seuraavalle asemalle Järvenpäästä Helsinkiin.

Liikenne jouduttiin ohjaamaan vain yhtä raidetta pitkin Järvenpään ja Keravan välisellä rataosuudella, kunnes rikkoontunut juna saatiin liikkeelle aamukahdeksalta.

R-juna oli veturipulan takia jo alun perinkin aikataulustaan myöhässä puolisen tuntia. Helsinkiin päin matkustaneille järjestettiin Kyrölästä korvaava juna. Myös kello 5.21 Helsingistä lähteneen R-junan veturissa oli jo lähtiessä vikaa. Veturi jouduttiin korvaamaan uudella, joten sekin vuoro myöhästyi aikataulustaan.

Junaliikenteen ongelmia selvitettiin viimeksi eilen liikenne- ja viestintäministerin Susanna Huovisen sekä VR:n ja Ratahallintokeskuksen johdon tapaamisessa. VR lupasi panostaa junakalustoon ja lisätä tiedotusta häiriötilanteissa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme