Mainos
Mainos

Paarma: Riehunta hautausmailla järkyttää

Eri puolella Suomea hautausmaita kohdannut hävitys on järkyttänyt arkkipiispa Jukka Paarmaa. Hän haluaakin selvittää tekijöiden motiivit. Paarma näkee, että hautojen häpäisy on protesti koko yhteiskuntaa ei kirkkoa kohtaan.

hautakivet nurin


Hautausmaat ovat tänä kesänä joutuneet suunnattoman hävitysvimman kohteeksi. Asialla ovat olleet niin saatananpalvojat kuin muutkin ilkivallantekijät. Arkkipiispa Jukka Paarman mukaan tilanne on sekä järkyttävä että käsittämätön. Paarma ihmettelee saatananpalvonnan suosion nousua ja sanoo sen olevan merkillistä taikauskoa.

Paarma siunasi tänään hautapaikaksi Turussa Pyhän Hengen kappelin yhdessä katolisen kirkon piispa Paul Verschurenin kanssa. Rakennustöiden tieltä siirretyt vainajien luut palautettiin hautaholveihin. Kirkkohallitus on kehottanut jo kesän alussa seurakuntia tehostamaan hautausmaiden vartiointia. Asiaan puututaan myös tulevassa piispainkokouksessa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme