Mainos
Mainos

MTV seuraa pääsiäisen paluuliikennettä – ruuhkia odotettavissa Etelä-Suomessa

Pääsiäisen paluuliikenne on vilkastumassa maanteillä. Liikenneviraston mukaan paluuliikenne on vilkkainta iltapäivällä.  

– Liikenne vilkastuu iltapäivän aikana ja aina iltaan saakka tulee olemaan liikennettä, kertoo liikennepäivystäjä Kirsi Salokanto Tieliikennekeskuksesta. 

Liikennevirasto muistuttaa, että suurimmalla osalla teistä talvinopeusrajoitukset ovat edelleen voimassa. Ajokeli on hyvä. 

– Olosuhteet ovat vamasti erittäin hyvät, koska tiet ovat paljaita ja pääosin kuivia, sanoo liikennepäivystäjä Salokanto.

Ilmatieteen laitoksen mukaan ajokeli on koko maassa normaali. Teillä ovat edelleen voimassa talvinopeusrajoitukset. 

Salokannon mukaan paluuliikenteessä ruuhkia on odotettavissa Etelä-Suomessa kolmos-, nelos- ja viitosteillä sekä mahdollisesti Oulun ohitustiellä, joka ruuhkautui menoliikenteessä.

Liikenteessä on tänään sattunut tiettävästi yksi vakavampi onnettomuus. Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti iltapäivällä Mikkelissä, kun kaksi henkilöautoa kolaroi risteysalueella Pieksämäentiellä. Pelastuslaitoksen mukaan vakavasti loukkaantuneiden lisäksi autoissa oli kaksi muuta ihmistä, mutta he selvisivät ilmeisesti lievemmin vammoin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme