Mainos
Mainos

Pääsiäiskolehti aids-orvoille

Luterilaisten kirkkojen tämän pääsiäisen kolehtivarat käytetään aids-orpojen auttamiseen.

Luterilaisten kirkkojen kolehti kerätään pääsiäispäivänä sunnuntaina Afrikan aids-orpojen auttamiseksi. Varat ohjataan Kirkon Ulkomaanavun työhön alueella.

Hi-virus ja aids ovat levinneet nopeimmin Saharan eteläpuolisessa Afrikassa. Siellä arvioidaan jopa yli 12 miljoonan lapsen menettäneen joko toisen tai molemmat vanhempansa aidsin takia.

Kolehtivaroilla Kirkon Ulkomaanapu kouluttaa aids-orpojen avuksi vapaaehtoisia aikuisia tukihenkilöitä sekä hankkii lapsille muun muassa vaatteita, astioita ja työkaluja. Lapsille annetaan myös mahdollisuus ammattikoulutukseen. Lisäksi aidsin leviämistä yritetään ehkäistä valistuksella ja koulutuksella.

Afrikan aids-orpoja voi auttaa myös avustustilien kautta. Tilien numerot ovat: Nordea 157230-500504 ja Sampo 800018-223340. Viestikohtaan merkintä: "Pääsiäispäivän kolehti".

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot