Mainos
Mainos

Pääsiäispalot pitäneet pelastuslaitokset kiireisinä

Pääsiäisenä tulipalot ovat pitäneet pelastuslaitokset kiireisenä. Tuli on tuhonnut useita asuntoja ympäri Suomea eilisen ja tämän päivän aikana.

Ravintolarakennus kärsi mittavia savu- ja muita vahinkoja tulipalossa Haukiputaalla Pohjois-Pohjanmaalla. Myös Vähässäkyrössä Pohjanmaalla puurakenteinen omakotitalo tuhoutui tänään täysin ja Kaustisella Keski-Pohjanmaalla roihusi iso rasvasiilo.

Iltapäivän aikana myös Pohjois-Karjalassa Lieksassa syttyi palamaan rivitalo. Palossa loukkaantui vakavasti yksi nainen ja hänet on kuljetettu sairaalaan palovammojen vuoksi. Jälkisammutus ja jälkivahinkojentorjunta on yhä käynnissä.

Kerrostaloasunto paloi asuinkelvottomaksi Vantaalla Koivukylässä eilen hieman ennen iltayhtätoista. Poliisin mukaan asunnon postiluukusta oli kaadettu sisään bensiiniä, joka oli sytytetty tuleen. Asunnossa ei ollut ketään kotona, eikä kukaan loukkaantunut palossa. Poliisi otti palopaikan läheisyydestä kiinni miehen epäiltynä teosta.

Lisäksi Lapissa Iissä paloi tyhjillään oleva piharakennus.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme