Mainos
Mainos

"Päätöksiä odotellaan"

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala syyttää hallitusta vitkastelusta. Ojala muistuttaa, että hidastelulla on hintansa.

Palvelutyönantajien toimitusjohtaja Arto Ojala perää hallitukselta päätöksiä. Ojalan mukaan hallitus on siirtänyt valitettavan paljon asioita, joista hallitusohjelmaa laadittaessa ja hallituskauden alkuvaiheessa puhuttiin, eteenpäin tai unohtanut kokonaan.

Ojalan mukaan pääministeri Matti Vanhasen hallitus ei ole tehnyt kuin kaksi merkittävää talouspoliittista päätöstä. Ojalan mukaan ensimmäisen päätöksen teki todellisuudessa nykyhallituksen edeltäjä, Anneli Jäätteenmäen hallitus, nopean päätöksen tuloverotuksen keventämisestä viime vuoden heinäkuussa. Toinen merkittävä päätös oli yhteisö- ja pääomaverotuksen uudistamispäätös.

Ojala toteaa, että hallituksen vitkastelu päätöksenteossa koituu kalliiksi. Hänen mukaansa lasku hidastelusta tulee kansalaisille. Vitkastelun hintana on hidas talouskasvu, heikkenevä työllisyys ja korkea työttömyys. Ojala muistuttaa, että hallituksen tärkein talouspoliittinen tavoite on työllisyys.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot