Mainos
Mainos

"Päättäjät, ruualla ei leikitä!" Traktorit täyttivät Senaatintorin – katso kuvat

Helsingin Senaatintori on täyttynyt traktoreista, kertoo poliisi. Parhaillaan traktoreita pysäköidään toria ympäröiville kaduille.

Poliisin mukaan paikalla on ainakin 300 traktoria, mutta arvio määrästä saattaa vielä nousta. Mielenilmaus itsessään on edennyt rauhallisesti.

MTV Uutiset seuraa mielenosoitusta suorana lähetyksenä.

Traktorimarssi on aiheuttanut jonoja pääreiteille Mannerheimintielle ja Itäväylälle, mutta pahoilta ruuhkilta on vältytty.

– Ihan pieniä letkoja siellä on muodostunut, mutta liikenne on hyvinkin sujuvaa. Siitä voisi melkein sanoa kiitoksia autoilijoille ja erityisesti työmatkailijoille, kertoo viestintäasiantuntija Jukka Matilainen Helsingin poliisista.

– Moni on ilmeisesti jättänyt auton kotiin ja tullut paikan päälle julkisilla tai jollain muilla keinoin, koska liikenteessä ei ole oikeastaan ollut lainkaan isompia ruuhkia.

Mielenilmauksen järjestää Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto maatilojen ahdingon takia. Traktorit lähtevät paluumarssille kello 14:n jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme