Mainos
Mainos

Pääväylillä ruuhkia

Pääsiäisen menoliikenne on ruuhkauttanut useimmat pääväylät. Liikenteen ruuhkahuippu ajoittui kiirastorstaina myöhäiseen iltapäivään ja illan suuhun.

Liikenne oli vilkkaimmillaan ennen iltakuutta. Eniten autoja liikkui Hämeenlinnan moottoritiellä, jota kulki parhaimmillaan 2400 autoa tunnissa. Iltaan mennessä oli pahin onnettomuus tapahtunut lähellä Kuopiota, jossa kahden auton yhteenajossa kuoli yksi ja loukkaantui kaksi ihmistä. Muuten valtateillä oli iltaan mennessä vältytty pahemmilta onnettomuuksilta. Toiseksi vilkkainta oli Lahdenväylällä, jolla liikkui myöhään iltapäivällä enimmillään yli 2000 autoa tunnissa. Turuntiellä jäivät automäärät alle tuhannen ja liikennemäärät sitäkin pienemmäksi Elimäellä valtatiellä kuusi.
Pahimmat ruuhkat muodostuivat Lahden ja Heinolan välille, jolla tieosuudella liikenne ajoittain seisoi. Liikennemäärät nousivat siellä vielä illalla yli 1400 auton tunnissa.

Pääsiäisen menoliikenteen odotetaan jatkuvan uudelleen pitkänäperjantaina aamupäivällä. Pääsiäisliikennettä helpottaa se, että sekä meno- että paluuliikenteeseen on käytettävissä kaksi päivää. Monet palaavat pääsiäisen vietosta jo sunnuntai-iltana, mutta vilkkainta paluuliikenne on toisena pääsiäispäivänä iltapäivällä ja illan suussa eli niin kauan kuin on valoisaa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot