Mainos
Mainos

Paavo Arhinmäki vierailee Huomenta Suomessa

Huomenta Suomen presidenttiehdokkaiden tenttisarja päättyy tänään. Kaikki ehdokkaat ovat saaneet Huomenta Suomessa oman aamunsa ja viimeinen ehdokas, Vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki istuu Huomenta Suomen juontajien haastateltavaksi tänään.

Ensimmäiseksi tentattavaksi tuli viime maanantaina RKP:n ehdokas Eva Biaudet. Tiistaina vuorossa oli SDP:n Paavo Lipponen ja keskiviikkona perussuomalaisten Timo Soini. Torstaina haastateltavaksi saapui keskustan Paavo Väyrynen ja perjantaina kokoomuksen Sauli Niinistö.

Maanantaina Huomenta Suomen ehdokastentit jatkuivat vihreiden Pekka Haaviston haastattelulla. Eilen tiistaina vuorossa oli kristillisdemokraattien Sari Essayah.

Kaikki ehdokkaat ovat vastanneet aamun aikana muun muassa ajankohtaisiin talouden ja ulkopolitiikan kysymyksiin. Ehdokkaiden kielitaitoa testaa AP:n Skandinavian kirjeenvaihtaja David Mac Dougall. Arvion ehdokkaiden kielitaidosta ja edustavuudesta ulkomaisen median silmin voi lukea lähetyksen jälkeen MTV3:n uutisten nettisivuilta osoitteesta www.mtv3.fi/vaalit.

Tuttuun tapaan ehdokkaat on nähty aamun aikana myös keittiössä. Kaikki ehdokkaat valmistavat omia lempiruokiaan Huomenta Suomen kokkien avustuksella.

Katsojat ovat päässeet myös osallistumaan lähetyksen tekoon lähettämällä ehdokkaille omia kysymyksiään Huomenta Suomen sivujen kautta osoitteesta www.mtv3.fi/huomentasuomi.

Ehdokkaat osallistuvat myös Facebook-kommentointiin vaalisivuilla ja MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla. Voit lähettää kysymyksiä ja kommentteja ehdokkaille siis myös Facebookin kautta.

Katso Huomenta Suomen lähetystä:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme