Mainos
Mainos

Paavo Selin Supon turvallisuusyksikön päälliköksi

Rikosylikomisario Paavo Selin, 45, on nimitetty suojelupoliisin turvallisuusyksikön päällikkönä toimivaksi ylitarkastajaksi elokuun alusta lukien. Nykyisin hän toimii Helsingin kihlakunnan poliisilaitoksen huumerikosyksikön päällikkönä.

Suojelupoliisin turvallisuusyksikön tehtävänä on valtion sisäistä turvallisuutta ja kansainvälisiä suhteita vaarantavan toiminnan sekä terrorismin ja siihen liittyvän toiminnan paljastaminen ja torjunta.

-Turvallisuusyksikkö vastaa suojelupoliisille kuuluvasta turvallisuusvartiointitehtävistä. Lisäksi se suorittaa toimialaansa liittyvän tai suojelupoliisille määrätyn esitutkinnan ja osallistuu ennalta estävän turvallisuustyön toteuttamiseen omalla toimialallaan, kerrotaan Suposta.

Turvallisuusyksikkö kuuluu suojelupoliisin operatiiviseen linjaan. Virka on ollut avoinna siitä lähtien kun yksikön edellinen päällikkö Yrjö Laihio siirtyi viime syksynä Vantaan kihlakunnan poliisipäälliköksi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme