Mainos
Mainos

Paavo Väyrynen laajentaa nuorisokotitoimintaansa

Paavo Väyrynen laajentaa nuorisokotitoimintaansa Etelä-Suomeen.

Väyrynen kertoo blogissaan hankkineensa vaimonsa Vuokon kanssa omistukseensa Temakodit Oy:n, joka ylläpitää lastenkotia Järvenpäässä ja perhekotia Tuusulassa.

Väyrysen mukaan pariskunnan tavoite oli löytää toiminnassa oleva lastensuojeluyritys, joka sopisi yhteen heidän Keminmaassa harjoittamansa lastensuojelu- ja mielenterveystyön kanssa.

– Saimme tietää, että Temakodit Oy:n perustajat ja omistajat Terttu ja Martti Karjalainen olisivat valmiit luopumaan yrityksestään, Väyrynen kirjoittaa.

Järvenpäässä sijaitseva lastenkoti Veera on huostaanotetuille lapsille tarkoitettu seitsenpaikkainen erityislastenkoti. Myös Tuusulassa sijaitsevassa perhekoti Veeralassa on seitsemän paikkaa huostaanotetuille lapsille.

Väyrysen mukaan Temakotien toiminta jatkuu uusien yrittäjien omistuksessa ennallaan. Myös molempien yksiköiden henkilökunta jatkaa työssään.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme