Mainos
Mainos

Packalén: " Yleisradiolle budjettirahoitus"

Aamulehti-yhtymän toimitusjohtaja Matti Packalén haluaa korvata Yleisradion julkisen palvelun maksun valtion budjettirahoituksella. Valkeakosken Sanomien haastattelussa Packalén sanoo, että Yleisradion lähetyksistä suurin osa on muuta kuin julkista palvelua ja sitä ei tarvitse tukea, mutta julkiseksi palveluksi luokiteltava toiminta olisi rahoitettava budjetin kautta.

Packalén arvostelee ensi vuonna aloittavan Ruutunelosen MTV3:a alhaisempaa maksua ja sanoo sen olevan kaukana tasapuolisuudesta.

Lehtitalojen yhteistyön syntymistä vasta nyt Packalén ihmettelee. -Joku varmasti pystyisi laskemaan, minkä verran rahaa on palanut, kun yhteistyötä ei ole tehty.

Aamulehti-yhtymän toimitusjohtaja arvioi, että lehtikaupat vielä jatkuvat, ja yhtymä aikoo olla niissä mukana. Viime aikoina Aamulehti on ostanut niin Lapin Kansan kuin Satakunnan Kansankin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme