Mainos
Mainos

Päihdeongelmaisten hoitoon erikoistunut sairaala irtisanoo 17 työntekijää

Suomen ainoa päihdeongelmien hoitoon erikoistunut valtakunnallisesti toimiva Järvenpään sosiaalisairaala irtisanoo 17 työntekijää ja vähentää 37 sairaspaikkaa.

Neljälle irtisanotuista voidaan tarjota puolipäivätyötä ja noin kymmenelle on mahdollista tarjota eläkeratkaisua. Nyt tehtävien irtisanomisten lisäksi jouduttaneen myöhemmin vähentämään viisi työntekijää.

Sairaansijoja vähennetään 90:stä 53:een.

A-klinikkasäätiön mukaan supistamistarve johtuu päihdehuollon kysynnän rakenteessa tapahtuneista muutoksista.

Järvenpään sosiaalisairaalan hoitoon voivat hakeutua alkoholi-, lääke-, huume- ja monipäihderiippuvaiset sekä heidän läheisensä. Sairaala myy hoitopalveluja pääasiassa kunnille ja tuottaa päihdealan valtakunnallisia tutkimus-, kehittämis- ja koulutuspalveluja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot