Mainos
Mainos

Päihtyneiden kohtelu syyniin työryhmässä

Sisäasiainministeri Anne Holmlund (kok.) ja peruspalveluministeri Paula Risikko (kok.) ovat asettaneet työryhmän selvittämään päihtyneiden kiinniottoa, kuljettamista, kohtelua ja hoitoa.

Työryhmän puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveysneuvos Pekka Paatero. Työryhmä selvittää päihtyneiden kiinniottamiseen, kuljettamiseen, säilyttämiseen ja hoitoon liittyvät vastuu-, toimivalta- ja resurssikysymykset. Työryhmä tekee myöhemmin asiasta myös esityksen, jossa ehdotetaan, miten nämä tehtävät olisi järjestettävä.

Työryhmä selvittää erityisesti päihtyneiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen liittyvät käytännöt ja ongelmat niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissakin. Työryhmä selvittää myös mahdollisuudet perustaa selviämisasemia ja tekee esitykset mahdollisista lain muutostarpeista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot