Mainos
Mainos

Paikallisia elintarvikkeita kaivataan nettiin

Kuluttajat kaipaavat paikallisten ja pienten elintarvikeyrittäjien tuotteita internetiin. Kuluttajatutkimuskeskuksen tuoreen tutkimuksen mukaan näille erilaisille ja erottautumiskykyisille tuotteille näyttäisi olevan kysyntää verkossa.

Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan kuluttajat kaipaavat vaihtelua elintarvikemarkkinoille, jotka tällä hetkellä ovat melko yhdenmukaiset voimakkaasti keskittyneillä päivittäistavaramarkkinoilla. Paikallisten yrittäjien eduksi voidaan katsoa kuluttajien lisääntyvä kiinnostus ruoan alkuperään sekä tuotannon eettisyyteen.

Verkossa kuluttajan ongelmana on, että sieltä ei löydä helposti tietoa paikallisista toimijoista ja näiden tuotteista. Tietoa paikallisista yrittäjistä ja heidän tuotteistaan toivotaankin esimerkiksi portaaleihin tai aiheenmukaisiin linkkilistoihin koottuna.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot